> foto volgt<
Boodschappenlijstje :
250 Gr Champignons
1 Ui
30 Gr Boter
Zwarte peper
Zout
2 El Crème fraîche
4 Middelgrote courgettes
Kruidenzout
1 El geraspte Parmezaanse kaas
Olijfolie
2 Teentjes knoflook
Bereiding :
- Maak de champignons schoon en snij in dunne plakjes.
- Pel de ui en snipper de ui heel fijn.
- Bak de uitjes in de boter glazig.
- Voeg de plakjes champignons toe en sttof die mee tot het mengsel helemaal ingekookt is.
- Breng de champignons met peper en zout op smaak en roer de creme fraîche erdoor.
- Snij de uiteinden van de courgette af en halveer ze in de lengte.
- Schraap de binnenkant van de courgettes met een lepel uit de vrucht en bestrooi de helften met het kruidenzout.
- Voeg de paddestoelvulling aan de courgette toe en bestrooi dit met de Parmezaanse kaas.
- Bestrijk 8 aluminiumfolie met olijfolie.
- Pers de knoflook en verdeel deze over de stukken folie.
- Maak van de folie een luchtdicht pakketje en plaats deze op het BBQ-rooster (of grillpan).
- Draai hem na 5 á 6 minuten om en laat hem nog 5 á 6 minuten bakken.
- Serveer de opgemaakte folie bij de BBQ.