Welkom op Disbatch Culinair.
Ik hoop dat u met de recepten op deze site, evenveel plezier in het bereiden beleeft, als in het opeten ervan.
Ik probeer regelmatig een nieuw recept te plaatsen, zodat u altijd een goede reden hebt om terug te komen.

vrijdag 31 juli 2015

Dry Rub USA#1



Boodschappenlijstje :
4 El Zeezout
2 El Zwarte Peper
4 El Bruine Basterdsuiker
4 El Zoete Paprikapoeder
1/2 Tl Cayennepeper
2 Tl Knoflookpoeder
2 Tl Uienpoeder
Bereiding :
- Doe alle ingrediënten in een schaal en meng goed door elkaar, waarbij de eventuele geklonterde suiker bijvoorbeeld met een lepel fijngedrukt wordt.
- Gebruik ongeveer 1 1/2 tot 2 Eetlepels per kilo vlees.
- Let op : bij teveel Rub wordt het vlees te snel té zout!
- De resterende Rub kun je bewaren in een afgesloten pot.
- Let op : Rub die van het vlees valt niet bewaren ivm. KRUISBESMETTING!